Харьковская область (Изменить регион)
Харьков, Харьковская область, добавлено 6 мая 2023 в 13:56, номер 310831
Вітаємо в KREPEZH-PROM.COM, де ми пропонуємо широкий вибір саморізів та шурупів для будь-яких потреб. Наша компанія спеціалізується на продажі високоякісних кріпильних елементів, і саморізи та шурупи - це лише частина нашого асортименту.
У нас є все, що вам потрібно, від дрібних саморізів до великих шурупів для будівництва. Ми пропонуємо різноманітні види саморізів, включаючи: саморізи зі буром, саморізи потаємні, саморізи з шайбою EPDM і багато інших. Також в наявності є шурупи з різними типами головок та шайб.


Наші саморізи та шурупи виготовлені з найкращих матеріалів, що забезпечує високу міцність і довговічність. Ми гарантуємо, що наші кріпильні елементи будуть надійними та ефективними для будь-яких завдань.
Зверніть увагу на наші акційні пропозиції та знижки на саморізи та шурупи. Наші ціни дуже конкурентні, і ми завжди стараємося задовольнити потреби наших клієнтів. Замовлення можна зробити зручним для вас способом - через сайт або зв'язавшись з нашим менеджером телефоном.


Оберіть KREPEZH-PROM.COM для покупки саморізів та шурупів, і ви отримаєте найкращі кріпильні елементи для своїх проєктів. Наша компанія допоможе вам зробити ремонт швидким та надійним. Зверніться до нас вже сьогодні!
Відкрийте для себе найширший асортимент кріпильних елементів від KREPEZH-PROM.COM!
200.00 грн.
информация о продавце
0988 XXXX
Харьков, Харьковская область
Krepzh-Prom
характеристики объявления
Объявление от: Компания
Состояние: Новое
Тип: Предложение